Gele Krijger

Jullie hebben mij vast eens zien delen over de Tzolkin kalender, ontwikkeld door de Maya’s.

De belangrijkste pijler van de Maya spiritualiteit is het uitgangspunt dat de Creator aanwezig is in alles (alles is energie).

De Tzolkin kalender is samengesteld na zorgvuldig astrologisch onderzoek door de Maya’s en geeft ons inzicht in een cyclus op basis waarvan wij ons spirituele leven kunnen vormgeven.

De kalender biedt ons handvatten om mee te bewegen met de rituele cyclus, waarbij we iedere dertien dagen (een ‘golf’) worden ondersteund door een andere energie.

Volgens de Tzolkin kalender is vandaag de golf van de Gele Krijger aangebroken. De Gele Krijger staat voor:

• innerlijke leiding
• verbinding met je hogere intelligentie
• vastberadenheid
• doortastendheid
• angsten en onzekerheden onder ogen zien en aangaan

De komende dertien dagen kunnen we ons laten ondersteunen door de energie van de Gele Krijger.

Gebruik de kracht van je onbevreesdheid, laat je inspireren door je innerlijke wijsheid en ga dapper op pad, ondanks eventuele angsten of onzekerheden.

Mocht je angsten of onzekerheden voelen over het pad dat je wilt bewandelen of de keuzes die je wilt maken, zie dit dan als een uitnodiging om je onbevreesdheid naar een hoger niveau te tillen en meer te leren vertrouwen op je hogere zelf en hogere intelligentie.

Als je je laat leiden door angst of onzekerheid kun je je gemakkelijk door je buitenwereld laten leiden.

Keer dus naar binnen, richt je op je eigen-wijsheid en volg jouw innerlijke leiding.

De energie van de Gele Krijger helpt je op weg te gaan en vastberaden te doen wat je van plan was. Het kan helpen om je angsten en onzekerheden te benoemen en dan te voelen hoe reëel ze werkelijk zijn. Ons hoofd maakt het vaak groter dan het in werkelijkheid is.

Misschien voel je in je lijf al direct dat het wel meevalt als je het uitspreekt óf helpt het lijfelijk doorvoelen (aankijken) van de angst al om te relativeren. Door het te delen kunnen mensen om je heen je bovendien een ander perspectief bieden.

Ik wens je veel innerlijke autoriteit en onbevreesheid toe, you Magical Warrior ehh.. Badass! 😎

Liefs Marleen

Vergelijkbare berichten